Dr. Máté Imola

Dr. Máté Imola

ideggyógyász
Rendelés:
 • Hétfő 16.00-18.00

1991-ben végeztem a budapesti Semmelweis Orvostudomány Egyetem általános orvosi karán.
1991-től 1993 -ig a miskolci BAZ Megyei Kórház ideggyógyászat-toxikológia osztályán dolgoztam, majd ezt követően közel egy évig a budapesti Bajcsy-Zsilinszky kórház ideg-elmeosztályán folytattam az orvosi munkát.
1994-től 1999-ig a Fővárosi Szent István kórház I. ideggyógyászat – stroke (agyi érbetegségek) osztályán dolgoztam. Ez idő alatt sajátítottam el a nyaki erek ultrahang vizsgálatának (carotis-vertebralis doppler ultrahang) elméleti és gyakorlati alapjait.
1997-ben a SOTE Neurológia Klinikán szakvizsgáztam.
1999 -2000-ben a kispesti (XIX. kerületi) járóbetegrendelés ideggyógyászatán folytattam a szakorvosi munkát, majd kamatoztatva angol és német nyelvismereteimet a Richter Gedeon gyógyszergyár marketing osztályán voltam orvosi tanácsadó és szakirodalom-figyelő.
2000-ben és 2004-ben megszülettek a gyermekeim. 2005 óta vállalkozó orvosként dolgozom a MÁV (Vasút Egészségügyi KHT) szakrendelőben Budapesten és Miskolcon.
1991 óta a Magyar Orvosi Kamara tagja, 2003 óta a Magyar Neurosonológia Társaság tagja vagyok.

Orvosként fontosnak tartom a pácienssel való részletes és empatikus megbeszélést a panaszokról, a kivizsgálás menetéről, a leletekről ill. a terápia lehetséges módozatairól.
A gyógyulás érdekében alapvető a szoros együttműködés és bizalom beteg és orvosa között.

Árak
 • Első vizsgálat
  Részletes biográfiai adatok feltérképezése (a vizsgált egyénre, szükség esetén családra vonatkozóan), jelen panaszok felmérése, neurológiai vizsgálat (meningealis jelek, agyidegek, reflexkör, mozgató-érző-egyensúlyozó rendszer, vegetatív idegrendszer, bes
  22.000 Ft
 • Kontroll vizsgálat
  Az állapot változásának felmérése, neurológiai vizsgálat (meningealis jelek, agyidegek, reflexkör, mozgató-érző-egyensúlyozó rendszer, vegetatív idegrendszer, beszéd megítélése). A talált adatok és a teendők összegzése, receptírás.
  19.000 Ft
 • Ultrahang vizsgálat
  Carotis-vertebralis doppler ultrahang
  16.000 Ft