Dr. Bulyovszky Lilla

Dr. Bulyovszky Lilla

ortopéd főorvos
Rendelés:
  • Szerda 9.00-13.00 ig

1978- ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen.
Szakvizsgáim: ortopédia (1982), mozgásszervi rehabilitáció (2008)
Kezdetben a Hajdú-Bihar megyei Kórház Baleset-Ortopéd Sebészeti Osztályán dolgoztam, így jártasságot szereztem az ortopédia mellett a baleseti ellátásban is. A kórházi évek után a debreceni MÁV Rendelőintézetben ortopédiát és mozgásszervi rehabilitációt rendeltem.

2019 januárjától Budapesten élek. Jelenleg a Vasútegészségügyi Kft. ortopédiai és rehabilitációs szakrendelésén dolgozom.

A Gaba Medical Center ortopédiai szakrendelésén gerinc és végtag ízületi mozgásszervi betegségekben szenvedő felnőtt és gyermekpácienseket egyaránt fogadok. Porckopásos betegeknél lehetőség van ízületi injekció adására, kezelések, szükség esetén segédeszközök felírására. Gyermekek szűrővizsgálatra is jelentkezhetnek. Balesetet szenvedett, még teljesen meg nem gyógyult betegek (törés, műtét utáni állapotok) kezelését is vállalom.

A gyógyulni vágyó betegek mellett szívesen látom azokat is, akik hisznek a betegségek megelőzésének fontosságában. Várok mindenkit, aki gyógyulni szeretne, és azokat, akik szeretnék megelőzni a már visszafordíthatatlan bajt. Idejében segítsünk!


Árak
  • Első vizsgálat 22.000 Ft
  • Kontroll 19.000 Ft
  • Injekció 10.000 Ft