Unyi Tamara

Unyi Tamara

óvodapedagógus
Hogyan és miért lett életem része a mozgásterápia?

Üdvözlöm! Unyi Tamara vagyok, férjezett, két gyermek anyukája. A fiam ma 20 éves. Amikor óvodás volt, az óvodapedagógusa azt mondta, hogy vigyem el szakemberhez, mert valószínűleg hiperaktív. Ma vitorlás repülőt vezet Budapest felett 1-2 órán keresztül. Ül a pilótafülkében és rengeteg műszerrel navigálva irányítja repülőgépét.…
A lányom 13 éves. Némi olvasási nehézsége merült fel a második osztály végén. Okos gyermek révén megtanulta kívülről az órán olvasott szöveget, így nem derült ki, hogy keveri a betűket… Ma negyedikes, és jól olvas, boldog gyermek, jó tanuló.
Az én két személyes esetem a példa arra, hogy nincs lehetetlen! A sikerért, a javulásért azonban tenni is kell, időt és energiát nem sajnálva, kitartóan cselekedni.
Nem minden édesanya érez elhivatottságot arra, hogy ő maga tanulja meg azt a terápiát, amelyre gyermekének szüksége van. Én így tettem, mert szeretnék minden kisgyermeket hozzásegíteni ahhoz, hogy önfeledten, harmonikus mozgással, megfelelő koncentrációs, olvasási, szövegértési képességekkel élhesse meg gyermekkorát, iskolás éveit pedig a kudarcok sora helyett sikerélmények kísérhessék.

Alapozó terápia, DSZIT, TSMT vagy Ayres terápia: Mozgásterápia gyermekre szabottan!

A két eset vitt arra az elhatározásra, hogy megtanuljam az Alapozó terápiát. Tudásom széleskörű kiszélesítése miatt elhatároztam, hogy még többet tanulok a mozgásterápiáról. Így kezdtem el tanulmányaimat a mozgásterápiák világában, és tettem magamévá a tudást, a különböző terápiás módszereket.
Mivel minden gyermek más, hiszem és vallom, hogy a gyermekeknek az a legjobb, ha mozgásfejlesztő szakemberként gyermekre szabottan tudom alkalmazni a számára legmegfelelőbb terápiát.


Árak
  • Teljes vizsgálat (1-1,5 óra) 10.000 Ft
  • Teljes vizsgálat írásban 12.000 Ft
  • Okosító torna (60 perc) 4.000 Ft
  • Személyes beszélgetés (60 perc) 8.000 Ft
  • Okosító torna alapozó fejlesztés (60 perc) 5.000 Ft
  • Okosító torna terápia (60 perc) 6.000 Ft