Dr. Tengelyi Zsuzsanna

Dr. Tengelyi Zsuzsanna

gyermek tüdőgyógyász- és allergológus
Rendelés:
 • Szerda: 13.00-17.00

1982-ben végeztem a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd a Szent Rókus Kórház (akkor Semmelweis Kórház) csecsemő- és gyermekosztályán dolgoztam.

1987-ben csecsemő-és gyermekgyógyászatból szakvizsgát tettem. Második szakvizsgám letételéig a Szabadsághegyi Gyermekgyógyintézetben töltöttem 4 évet.. A gyermektüdőgyógyászat szakvizsgát 1991-ben teljesítettem. 1995-ig a Törökbálinti Tüdőgyógyintézet gyermekosztályán dolgoztam.

Mind a Szabadsághegyi Gyermekgyógyintézetben, mind Törökbálinton betekintést nyerhettem a bronchologiai munkába is aktív résztvevőként. A kórházi munka mellett gyermektüdőgyógyászati járóbeteg ellátást végeztem a Rókus Kórházhoz tartozó szakrendelőkben, majd Törökbálinton és több Pest Megyei Tüdőgondozóban.

1997-ben Sülysápon lehetőséget kaptam, hogy új gyermekkörzetet alakíthassak ki, itt dolgoztam 2004-ig, mint házi gyermekorvos.

2004. január 1. óta a XVII. kerületben ugyanebben a minőségemben dolgozom jelenleg is főállásban.

Nagyon szeretek gyermekekkel foglalkozni, mindig is nagy kihívást jelentett számomra a beteg gyermekek gyógyítása, bizalmuk megnyerése.

Árak
 • Első vizsgálat
  (anamnaesis felvétel, fizikális vizsgálat, korábbi leletek értékelése, röntgen lelet értékelése, pulzoximetria)
  12.000 Ft
 • Első vizsgálat+légzésteszt 15.000 Ft
 • Kontroll vizsgálat
  (fizikális vizsgálat, gyógyszerfelírás ill. szakorvosi javaslat gyógyszerfelírásra)
  10.000 Ft
 • Allergia teszt 10.000 Ft